- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 781
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 26, 2011
Choko-mousse m/mynte & jordbær:
Pisk æg, sukker og vanille i en skål. Smelt chokoladen i et vandbad (må ikke koge). Pisk fløden, men ikke for hårdt, så kan moussen skille. Riv skallen fra en halv appelsin (ca. 2 tsk.) og pres saften fra appelsinen 2 spsk. Skyl mynteblade og hak dem fint (gem et par blade til pynt. Skyl jordbær, (el. hindbær) og del i kvarte. Vend den smeltede chokolade i æggesnapsen, pisk æggehvide stift, og vend ligeledes i.sammen med appelsinsaft, appelsinskal, og de hakkede mynteblade.Vend tilsidst fløden forsigtigt i chokoladesovsen. Stil på køl i tre til fire timer, og portiosnanret med jordbærstykkerne. Pynt med en klat flødeskum (kan udelades) og et mynteblad.
Lækker lækker dessert!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.