Chokolade-éclairs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Dessert
Visninger
2161
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
70 g
Smør, saltet
1 1/2 dl
Vand
2 stk
Æg
90 g
Hvedemel
4 tbsp.
Sukker (melis)
3 dl
letmælk
2 stk
Æg
2 tbsp.
Maizena
1/4 tsk.
Vanilleekstrakt
100 g
Flormelis
1 tbsp.
kakaopulver
1 tbsp.
letmælk
25 g
Smør, saltet

Smørret smeltes i vandet i en gryde
Bring det i kog og fjern gryden fra varmen – bland melet i med det samme
Pisk det rigtig godt sammen til det danner en kugle
Lad det køle lidt af og pisk æggene i lidt ad gangen
Hæld dejen i en sprøjtepose med et hul på en cm
Læg bagepapir på en bageplade og pres dej ud på 8 cm længde
Bag éclairsne ved 200 grader mellem 30-35 min til de er gyldne og let sprøde
Skær et lille snit i dem så dampen kan komme ud og lad dem køle af
Pisk æg og sukker til cremen sammen
Vend maizena i
Varm mælken op til næsten kogepunkt og hæld det i skålen mens der piskes
Hæld cremen i gryden mælken har været i og pisk mens der er svag varme- lad cremen blive tyk
Tag gryden af varmen og rør vanilleekstrakten i
Til glasuren smeltes smørret i mælken i en gryde
Tag gryden af varmen og rør kakao og flormelis i
Skær éclairsne op på lang, sprøjt cremen ind i dem og læg et lag glasur på toppen




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?