- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert - Visninger
- 2161
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 26, 2009
- 70 g
- Smør, saltet
- 1 1/2 dl
- Vand
- 2 stk
- Æg
- 90 g
- Hvedemel
- 4 tbsp.
- Sukker (melis)
- 3 dl
- letmælk
- 2 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- Maizena
- 1/4 tsk.
- Vanilleekstrakt
- 100 g
- Flormelis
- 1 tbsp.
- kakaopulver
- 1 tbsp.
- letmælk
- 25 g
- Smør, saltet
Smørret smeltes i vandet i en gryde
Bring det i kog og fjern gryden fra varmen – bland melet i med det samme
Pisk det rigtig godt sammen til det danner en kugle
Lad det køle lidt af og pisk æggene i lidt ad gangen
Hæld dejen i en sprøjtepose med et hul på en cm
Læg bagepapir på en bageplade og pres dej ud på 8 cm længde
Bag éclairsne ved 200 grader mellem 30-35 min til de er gyldne og let sprøde
Skær et lille snit i dem så dampen kan komme ud og lad dem køle af
Pisk æg og sukker til cremen sammen
Vend maizena i
Varm mælken op til næsten kogepunkt og hæld det i skålen mens der piskes
Hæld cremen i gryden mælken har været i og pisk mens der er svag varme- lad cremen blive tyk
Tag gryden af varmen og rør vanilleekstrakten i
Til glasuren smeltes smørret i mælken i en gryde
Tag gryden af varmen og rør kakao og flormelis i
Skær éclairsne op på lang, sprøjt cremen ind i dem og læg et lag glasur på toppen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.