- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2812
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 200 g
- Vindruer, uden kerner
- 1 stk
- Appelsin/appelsiner
- 6 stk
- Banan/er
- 100 g
- Flødechokolade også med appelsin krokant
- 150 g
- Jordbær
- 1 1/4 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 50 g
- Mandelsplitter
Chokolade fondue er en hyggelig måde at nyde sin dessert på sammen med gæsterne. Jeg gør det gerne, når vi ikke er så mange.
Når du skal tilberede fonduen, starter du med at varme fløden op i en gryde. Knæk så chokoladen i små stykker og put den i den opvarmede fløde og lad det smelte. Bland mandelsplitterne i og stil massen i en ildfast skål over en varmekilde på spisebordet – eller brug et fonduesæt, hvis du har sådan et.
Gør vindruer (stenfrie) og jordbær godt rene og skræl bananerne og appelsinerne. Banerne og appelsinerne skæres i stykker og lægges sammen med vindruerne og jordbærerne på et fad. Giv hver person et spyd og lad gæsterne selv tage det frugt, de gerne vil dyppe i chokolade.
God fornøjelse og velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.