Chokolade fondue

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
2812
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Vindruer, uden kerner
1 stk
Appelsin/appelsiner
6 stk
Banan/er
100 g
Flødechokolade også med appelsin krokant
150 g
Jordbær
1 1/4 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
50 g
Mandelsplitter

Chokolade fondue er en hyggelig måde at nyde sin dessert på sammen med gæsterne. Jeg gør det gerne, når vi ikke er så mange.
Når du skal tilberede fonduen, starter du med at varme fløden op i en gryde. Knæk så chokoladen i små stykker og put den i den opvarmede fløde og lad det smelte. Bland mandelsplitterne i og stil massen i en ildfast skål over en varmekilde på spisebordet – eller brug et fonduesæt, hvis du har sådan et.
Gør vindruer (stenfrie) og jordbær godt rene og skræl bananerne og appelsinerne. Banerne og appelsinerne skæres i stykker og lægges sammen med vindruerne og jordbærerne på et fad. Giv hver person et spyd og lad gæsterne selv tage det frugt, de gerne vil dyppe i chokolade.

God fornøjelse og velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?