- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2235
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 29, 2009
- 2 tbsp.
- Sirup, lys
- 350 g
- Havregryn (eller müsli)
- 100 g
- Mørk chokolade også med orange
- 75 g
- Sukker (melis)
- 125 g
- Smør, saltet
- 100 g
- Rosiner
Smør, sukker og sirup koges over svag varme under konstant omrøring, indtil det er smeltet og massen er rørt godt sammen.Tag gryden af blusset. Rør havregrynene i, til de er helt overtrukket af smør og sukekrmasse. Tilsæt chokolade og rosiner og rør godt.Hæld det hele i en smurt bageform og tryk det godt sammen.Bages ved 180 grader i 30 minutter.Når den er kold, skæres den i firkanter.
alt for lidt smør i forhold