Chokolade-gryn-guf

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1060
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Sirup, lys
350 g
Havregryn (eller müsli)
100 g
Mørk chokolade også med orange
75 g
Sukker (melis)
125 g
Smør, saltet
100 g
Rosiner
Chokolade-gryn-guf

Smør, sukker og sirup koges over svag varme under konstant omrøring, indtil det er smeltet og massen er rørt godt sammen.Tag gryden af blusset. Rør havregrynene i, til de er helt overtrukket af smør og sukekrmasse. Tilsæt chokolade og rosiner og rør godt.Hæld det hele i en smurt bageform og tryk det godt sammen.Bages ved 180 grader i 30 minutter.Når den er kold, skæres den i firkanter.

En kommentar

  1. Anonym sagde på november 18, 2010

    alt for lidt smør i forhold

    No votes yet.
    Please wait...

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?