- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 4112
- Pris pr. Portion
- 15.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 20, 2014
- 100 g
- tørrede abrikoser
- 300 g
- tørrede dadler
- 2 dl
- kakaopulver
- 1 tbsp.
- Kokosolie
- 1 tsk.
- Vanilie sukker
- 80 g
- friske blåbær
- 100 g
- Mandler
- 1 dl
- kakaopulver
- 2 tbsp.
- Kokosolie
- 1 knsp.
- Salt
Lækker fyldig rawcake uden gluten.
Selvom kagen indeholder en stor mængde fedt og kulhydrater,
er meget af det i form af fibre og umættede fedtsyrer.
Derudover er den en spækket med antioxidanter.
Bund:
Mandlerne males til mel, herefter tilsættes resten af ingredienserne.
Massen blendes til den er fast og fordeles i en springform
Fyld:
Dadlerne blendes sammen med abrikoserne i en foodprocessor.
Herefter tilsættes kakao, salt, vanilie og olie. Til sidst kommes blåbærene i og blendes efter behov.
Fyldet fordeles i et jævnt lag ovenpå bunden.
Sættes i køleskab i et par timer eller fryser en time, hvis det sjal gå hurtigt 😉
Tip: Drys med råt lakridspulver som pynt
Energi- og næringsindhold:
Per portion
6 portioner
Energifordeling
Kcal
1860
11.162
kJ
445
2.673
Protein
9.5 g
57 g
8.5 %
Kulhydrat
60 g
360 g
53.5 %
Fedt
19 g
114 g
38.0 %
Kostfiber
6.7 g
40 g
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.