Chokolade rawcake med blåbær

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Dessert
Visninger
4112
Pris pr. Portion
15.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
tørrede abrikoser
300 g
tørrede dadler
2 dl
kakaopulver
1 tbsp.
Kokosolie
1 tsk.
Vanilie sukker
80 g
friske blåbær
100 g
Mandler
1 dl
kakaopulver
2 tbsp.
Kokosolie
1 knsp.
Salt
Chokolade rawcake med blåbær

Lækker fyldig rawcake uden gluten.
Selvom kagen indeholder en stor mængde fedt og kulhydrater,
er meget af det i form af fibre og umættede fedtsyrer.
Derudover er den en spækket med antioxidanter.
Bund:
Mandlerne males til mel, herefter tilsættes resten af ingredienserne.
Massen blendes til den er fast og fordeles i en springform
Fyld:

Dadlerne blendes sammen med abrikoserne i en foodprocessor.
Herefter tilsættes kakao, salt, vanilie og olie. Til sidst kommes blåbærene i og blendes efter behov.

Fyldet fordeles i et jævnt lag ovenpå bunden.

Sættes i køleskab i et par timer eller fryser en time, hvis det sjal gå hurtigt 😉
Tip: Drys med råt lakridspulver som pynt
Energi- og næringsindhold:

Per portion
6 portioner
Energifordeling
Kcal
1860
11.162

kJ
445
2.673

Protein
9.5 g
57 g
8.5 %
Kulhydrat
60    g
360 g
53.5 %
Fedt
19    g
114 g
38.0 %
Kostfiber
6.7  g
40 g


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?