- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4374
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 27, 2009
- 1 tbsp.
- kakaopulver
- 150 g
- Mørk chokolade også med orange
- 175 g
- Sukker (melis)
- 2 tbsp.
- Vand
- 6 stk
- Æg
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 3 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
I en gryde smeltes chokoladen sammen med vandet under svag varme og ved omrøring
Lad det køle af
Pisk æg og sukker lys og skummende så der kan trækkes spor i det
Mens der piskes hældes chokoladen i i en tynd stråle
Mel og kakao sigtes i dejen og vendes rundt
Læg bagepapir på en bageplade og hæld dejen ud på den så den har en størrelse på cirka 40×25 cm
Bag den ved 200 grader i 12 min
På et andet stykke bagepapir lægges den bagte dej med top nederst
Hiv bagepapiret af dejen og rul dejen sammen med det nye stykke bagepapiret indvendigt
Læg et stykke fugtigt viskestykke over og lad den køle af
Fløden piskes til flødeskum og Rouladen rulles ud
Jordbærrene renses og skæres i skiver
Fordel det meste af flødeskummet og jordbærskiverne på dejen og rul den sammen til en roulade uden bagepapiret
Læg den på et fad og pynt med resten af flødeskummet
