Chokolade snitter med karamel

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
16 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1980
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
40 g
Havregryn
4 tbsp.
Brun farin
125 g
Hvedemel
100 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
200 g
Kaffefløde
25 g
Smør, saltet
2 tbsp.
Brun farin
100 g
Mørk chokolade også med orange

Den bløde margarine røres sammen med farin i en skål
Rør havregryn og mel i
Læg bagepapir i en firkantet form på 20×20 cm og pres dejen ned i
Bag den ved 180 grader i 25 min og lad den køle af
Ingredienserne til fyldet hældes i en gryde og varmes langsomt op mens der røres
Når det er godt blandet og sukkeret smeltet bringes det i kog og koger 3 min mens der røres
Hæld fyldet over kagen og glat det
Smelt den mørke chokolade i et vandbad og hæld den over fyldet på kagen når fyldet har sat sig
Lad kagen stå lidt og skær den så i stykker


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?