- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 16 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1980
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 26, 2009
- 40 g
- Havregryn
- 4 tbsp.
- Brun farin
- 125 g
- Hvedemel
- 100 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 200 g
- Kaffefløde
- 25 g
- Smør, saltet
- 2 tbsp.
- Brun farin
- 100 g
- Mørk chokolade også med orange
Den bløde margarine røres sammen med farin i en skål
Rør havregryn og mel i
Læg bagepapir i en firkantet form på 20×20 cm og pres dejen ned i
Bag den ved 180 grader i 25 min og lad den køle af
Ingredienserne til fyldet hældes i en gryde og varmes langsomt op mens der røres
Når det er godt blandet og sukkeret smeltet bringes det i kog og koger 3 min mens der røres
Hæld fyldet over kagen og glat det
Smelt den mørke chokolade i et vandbad og hæld den over fyldet på kagen når fyldet har sat sig
Lad kagen stå lidt og skær den så i stykker
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.