- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 6561
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 9, 2011
Jeg har endnu ikke mødt en kalorie, jeg ikke kan lide… og denne dessert er ingen undtagelse J Den er nem at lave, man skal bare huske på, den er så koncentreret, at en lille portion er nok. Server evt. flere friske jordbær ved siden af.
Varm fløden op i en gryde og tilsæt chokoladen.
Lad chokoladen smelte i fløden… og tag derefter gryden af blusset.
Lad flødechokoladen stå på køl til dagen efter.
Pisk flødechokoladen, men vær opmærksom på, det går meget hurtigere end flødeskum. (Brug piskeris frem for elpisker)
Skær jordbærrene i skiver.
Serveres i glas. Brug sprøjtepose så glasset ikke bliver fedet til.
Læg flødechokoladen og jordbærrene skiftevis i lag, men slut af med jordbær og chokolade-pynt.
Stil på køl til den skal serveres.Tips: Bliver der flødechokolade i overskud, kan det bruges til “Kolde makron-bomber” https:/kolde-makron-bomber-3997/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.