- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 25 personer
- Visninger
- 2411
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 27, 2009
- 4 tbsp.
- Kaffefløde
- 250 g
- Mørk chokolade også med orange
- 25 g
- Smør, saltet
- 450 g
- Flormelis
- 50 g
- Rosiner
- 50 g
- Hasselnøddekerner, hakkede
Lav et vandbad og put chokolade, smør og kaffefløde i
Rør det godt sammen til det er en glat masse
Tag skålen væk fra vandet og sigt flormelis i og vend det rundt
Hak nødderne og rør det i chokoladen sammen med nødderne
Smør en form på cirka 20×20 cm
Hæld massen i formen og glat overfladen
Lad det blive stift i køleskabet
Vend det ud på et skærebræt og skær det i små firkanter
Stil dem køligt til de skal serveres
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.