- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 825
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 19, 2010
200 g chokolade, 64-70%100 g smør4 æg, str xl200 g kondenseret mælk(købes i udlandske butikker eller på www.pimmyshop.dk)30 g mel
Alle ingredienserne skal være stuetempereret.Smelt chokolade og smør over vandbad. Pisk æg og mælk og mel og vend chokoladeblandingen i. Bag i en foret rund form (ca. 22 cm i dia) i ca.15-20 min ved 180grader.
NB! Hvis man ønske at få lidt mere højde på (hvilket jeg ønsker næste gang) så prøv at bage den i en mindre form.
Og næste gang overvejer jeg også at tilsætte mere smør – ja I hørte ganske rigtigt. Jeg har nemlig en mavefornemmelse af, at 50 g ekstra smør vil gøre kagen endnu mere lækker!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.