- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 755
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 6, 2009
- 400 g
- Hvedemel
- 250 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 100 g
- Mørk chokolade også med orange
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 1 dl
- letmælk
- 1 dl
- Flormelis
- 50 g
- Smør, saltet
- 400 g
- Sukker
- 1 dl
- Vand
- 40 g
- Kakao, usødet
- 5 stk
- Æg
- 3 tsk.
- bagepulver
Chokoladekage
1) Margarinen smeltes. Sukker røres i.
2) Æg kommes i et ad gangen.
3) Kakao røres i.
4) Mel, bagepulver og vanillesukker blandes sammen i en skål. Denne blanding røres i små doser i ovenstående blanding.
5) 1 dl. kogende vand røres i.
6) 1 dl. mælk røres i.
7) Kagen hældes i en smurt springform, bages i midten af en forvarmet ovn i ca. 1 time på 175 grader.
Chokoladeovertræk:
8) Den mørke chokolade smeltes i et vandbad.
9) Rør flormelis og 2 spsk. vand sammen i en skål for sig. Tilsæt denne blanding til den smeltede chokolade.
10) Rør smør i.
11) Smør chokoladeovertrækket på en afkølet kage.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.