Chokoladekage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
755
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
400 g
Hvedemel
250 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
100 g
Mørk chokolade også med orange
1 tsk.
vanillesukker
1 dl
letmælk
1 dl
Flormelis
50 g
Smør, saltet
400 g
Sukker
1 dl
Vand
40 g
Kakao, usødet
5 stk
Æg
3 tsk.
bagepulver

Chokoladekage
1) Margarinen smeltes. Sukker røres i.
2) Æg kommes i et ad gangen.
3) Kakao røres i.
4) Mel, bagepulver og vanillesukker blandes sammen i en skål. Denne blanding røres i små doser i ovenstående blanding.
5) 1 dl. kogende vand røres i.
6) 1 dl. mælk røres i.
7) Kagen hældes i en smurt springform, bages i midten af en forvarmet ovn i ca. 1 time på 175 grader.
Chokoladeovertræk:
8) Den mørke chokolade smeltes i et vandbad.
9) Rør flormelis og 2 spsk. vand sammen i en skål for sig. Tilsæt denne blanding til den smeltede chokolade.
10) Rør smør i.
11) Smør chokoladeovertrækket på en afkølet kage.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?