- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 15 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 6449
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 1, 2014
- 200 ml
- Kokosmælk
- 125 g
- Kokosmel
- 1 1/2 tbsp.
- Flormelis
- 100 g
- Mørk chokolade
- 1 tbsp.
- kakaopulver
- 3 stk
- Æg
- 300 g
- Sukker (melis)
- 3 tsk.
- vanillesukker
- 250 g
- Smør, saltet
- 150 g
- Mørk chokolade
- 1 tbsp.
- kakaopulver
- 1 1/2 dl
- Appelsinjuice
- 150 g
- Hvedemel
- 3/4 tbsp.
- bagepulver
Det er en rigtig dessertkage, tung og fyldig i smagen.Kagen
Æg og sukker blandes – et æg af gangen.
Smøret smeltes sammen med chokoladen og kakaopulver blandes i.
Afkøles med appelsin juice.
Alle ingredienser hældes sammen og piskes.
Hældes i en form – 19 x 30 cm.
Bages ved 200 grader i 25 – 30 min. – brug eventuelt en strikkepind for at se om den har fået nok.
Kokoscreme
Cremen blandes mens kagen bages.
Kokosmælk, kokosmel, flormelis og kakao blandes.
Chokoladen smeltes og blandes med ovenstående.
Når kagen er færdige hældes cremen på den lune kage.
Kan eventuelt serveres med lidt is.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.