Chokoladekage – dessert

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
15 personer
Kategori
Dessert
Visninger
6449
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 ml
Kokosmælk
125 g
Kokosmel
1 1/2 tbsp.
Flormelis
100 g
Mørk chokolade
1 tbsp.
kakaopulver
3 stk
Æg
300 g
Sukker (melis)
3 tsk.
vanillesukker
250 g
Smør, saltet
150 g
Mørk chokolade
1 tbsp.
kakaopulver
1 1/2 dl
Appelsinjuice
150 g
Hvedemel
3/4 tbsp.
bagepulver
Chokoladekage – dessert

Det er en rigtig dessertkage, tung og fyldig i smagen.Kagen
Æg og sukker blandes – et æg af gangen.
Smøret smeltes sammen med chokoladen og kakaopulver blandes i.
Afkøles med appelsin juice.
Alle ingredienser hældes sammen og piskes.
Hældes i en form – 19 x 30 cm.
Bages ved 200 grader i 25 – 30 min. – brug eventuelt en strikkepind for at se om den har fået nok.
Kokoscreme
Cremen blandes mens kagen bages.
Kokosmælk, kokosmel, flormelis og kakao blandes.
Chokoladen smeltes og blandes med ovenstående.
Når kagen er færdige hældes cremen på den lune kage.
Kan eventuelt serveres med lidt is.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?