Chokoladekage med ananastopping

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
9 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
3652
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
bagepulver
100 g
Hvedemel
225 g
Ananas, konserves
150 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
3 tbsp.
kakaopulver
1 tbsp.
Flormelis
20 g
Mørk chokolade også med orange
125 g
Sukker (melis)
125 g
Yoghurt naturel
2 stk
Æg

Smelt margarinen og bland den med sukkeret. Pisk æggene i. Sigt mel, kakao og bagepulver i dejen og rør den glat. Smør en kvadratisk form på 20 cm og hæld dejen i. Bag chokoladekagen ved 190 grader i 20-25 minutter. Lad først kagen køle lidt af i formen og vend den så ud på en kagerist. Hæld saften fra ananasstykkerne og skær stykkerne i mindre tern. Er der væde ved hældes det fra. Rør yoghurten sammen med flormelisen og bland de fleste af ananasternene i yoghurten. Fordel blandingen oven på kagen. Læg den sidste del ananas ovenpå og drys med hakket chokolade.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?