- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 9 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3652
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 13, 2009
- 1 tsk.
- bagepulver
- 100 g
- Hvedemel
- 225 g
- Ananas, konserves
- 150 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 3 tbsp.
- kakaopulver
- 1 tbsp.
- Flormelis
- 20 g
- Mørk chokolade også med orange
- 125 g
- Sukker (melis)
- 125 g
- Yoghurt naturel
- 2 stk
- Æg
Smelt margarinen og bland den med sukkeret. Pisk æggene i. Sigt mel, kakao og bagepulver i dejen og rør den glat. Smør en kvadratisk form på 20 cm og hæld dejen i. Bag chokoladekagen ved 190 grader i 20-25 minutter. Lad først kagen køle lidt af i formen og vend den så ud på en kagerist. Hæld saften fra ananasstykkerne og skær stykkerne i mindre tern. Er der væde ved hældes det fra. Rør yoghurten sammen med flormelisen og bland de fleste af ananasternene i yoghurten. Fordel blandingen oven på kagen. Læg den sidste del ananas ovenpå og drys med hakket chokolade.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.