Chokoladekage med gulerod

Bedømmelse: 2.3/5. Fra 3 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Visninger
8178
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Chokoladekage med gulerod

Start med at varme ovnen op til 175 grader. Bland så mel, sukker, 1 dl cacaopulver, natron, bagepulver, salt og 1 tsk vanillesukker sammen. Lad bagemargarinen blive blød og rør det sammen med æggene, kærnemælken og revet gulerod  i de tørre ingredienser. Dejen skal piskes godt til den er luftig. Smør to forme og fordel dejen i dem. Bag dem i cirka en halv time til de er gennembagte. Lav cremen til kagen ved at piske smør, 6 dl flormelis, 1 tsk vanillesukker og skummetmælken sammen.  Når kagerne er kølet af fordeles cremen mellem dem. Rør en glausur af vand, 2 dl. flormelis og 0,5 dl cacaoplver og fordel den over kagen. Velbekomme.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?