- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Visninger
- 8178
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
Start med at varme ovnen op til 175 grader. Bland så mel, sukker, 1 dl cacaopulver, natron, bagepulver, salt og 1 tsk vanillesukker sammen. Lad bagemargarinen blive blød og rør det sammen med æggene, kærnemælken og revet gulerod i de tørre ingredienser. Dejen skal piskes godt til den er luftig. Smør to forme og fordel dejen i dem. Bag dem i cirka en halv time til de er gennembagte. Lav cremen til kagen ved at piske smør, 6 dl flormelis, 1 tsk vanillesukker og skummetmælken sammen. Når kagerne er kølet af fordeles cremen mellem dem. Rør en glausur af vand, 2 dl. flormelis og 0,5 dl cacaoplver og fordel den over kagen. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.