- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1446
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 27, 2009
- 4 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 1/2 dl
- letmælk
- 6 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 stk
- Æg
- 4 tsk.
- bagepulver
- 450 g
- Hvedemel
- 2 tbsp.
- letmælk
- 25 g
- Smør, saltet
- 100 g
- Chokoladeknapper - mørk, hvid
- 25 g
- Mørk chokolade også med orange
Hæld mel og bagepulver i en skål og skær smørret i mindre stykker i det
Smuldr smørret i melet til det er små krummer
Bland æg, mælk og sukker i og rør det sammen til en smidig dej
Rul dejen ud til den er cirka 35×35 cm
Det meget bløde smør smørres ud på dejen og chokoladeknapperne drysses ud over
Rul dejen sammen til en roulade og skær den i skiver på cirka 2,5 cm brede
Smør en springform og læg skiverne ned skråt op af hinanden med et lille overlap, som “tagsten”, langs kanten af formen
Pensl med mælk og bag den en halv time ved 180 grader
Lad chokooladekransen køle lidt af inden den tages ud af formen for at køle helt af
Smelt chokoladen og lav et fint mønster med den på toppen af kransen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.