- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1605
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 1/2 l
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 stk
- Æggeblomme, pasteuriseret
- 200 g
- Mørk chokolade også med orange
- 8 stk
- Hindbær
- 1/2 dl
- Kaffe, drikkeklar
Chokoladen hakkes groft og smeltes i et vandbad. Æggeblommer, sukker og appelsinskal røres sammen med chokoladen. Æggehviderne piskes i en skål og fløden lige så i en anden skål. Flødeskummet vendes i chokolademassen og herefter vendes æggehviderne i forsigtigt. Sæt chokolademoussen i køleskabet i en halv time
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.