Chokolademousse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1580
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 l
Fløde 38 %, Piskefløde
2 stk
Æggeblomme, pasteuriseret
200 g
Mørk chokolade også med orange
8 stk
Hindbær
1/2 dl
Kaffe, drikkeklar

Chokoladen hakkes groft og smeltes i et vandbad. Æggeblommer, sukker og appelsinskal røres sammen med chokoladen. Æggehviderne piskes i en skål og fløden lige så i en anden skål. Flødeskummet vendes i chokolademassen og herefter vendes æggehviderne i forsigtigt. Sæt chokolademoussen i køleskabet i en halv time

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?