Chokolademousse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
260 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
1256
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 l
Fløde 38 %, Piskefløde
2 stk
Æggeblomme, pasteuriseret
200 g
Mørk chokolade også med orange
8 stk
Hindbær

Chokolademousse
1) Hak chokoladen i mindre stykker og smelt det i et vandbad.
2) Tag skålen væk fra varmen og rør kaffe i. Kom derefter 2 æggeblommer i og rør. Lad chokolademassen køle af.
3) Pisk fløden til flødeskum. Flødeskum vendes forsigtigt i chokolademassen.
4) Hæld chokolademoussen i glas, forme eller bægre. Stil dem koldt i minimum 4 timer.
5) Spis chokolademoussen ud af glasset eller vend moussen ud på en tallerken. Pynt med hindbær.
Velbekomme!


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?