- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1854
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 13, 2009
- 2 tsk.
- bagepulver
- 225 g
- Hvedemel
- 50 g
- Chokoladeknapper - mørk, hvid
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 1/2 dl
- letmælk
- 5 tbsp.
- Smør, saltet
Bland melet og bagepulver i en skål. Smørret skal være koldt. Skær det i mindre stykker og smuldr det ind i blandingen. Der må ingen klumper være. Bland sukker og chokolade i og hæld den mængde mel til som gør at dejen bliver fast og glat. På et bord med lidt mel rulles dejen ud til en firkant på 10×15 cm og 2,5 cm tyk. Skær firkanten ud i 9 stykker og læg sconesene på en bageplade med bagepapir. Der skal være afstand imellem dem da de hæver. Pensl dem med lidt mælk og bag dem i ovnen ved 220 grader i 10-12 minutter til de er gyldne.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.