- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 15 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert - Visninger
- 2453
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 25, 2009
- 55 g
- Smør, saltet
- 1 tbsp.
- Sirup, lys
- 150 g
- Hvid chokolade
- 50 g
- Morgenmadsprodukt, guldkorn
Lav to vandbad og læg smør, sirup og chokolade i hver i ifølge opskriften. Når det er smeltet hældes guldkorn i den lyse portionen. Læg bagepapir i en form på 18X18 cm og hæld guldkornsblandingen i. Mens det størkner hældes guldkornene til den mørhe portion i den mørke chokoladeblanding. Når den lyse del er størknet hældes den mørke del oven på. Lad det stå køligt til det er helt stivnet. Tag kagen ud af formen og skær den i 15 fine stykker.