Chokoladesorbet

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
270 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Dessert
Visninger
5384
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Hak chokoladen helt fint i en blender
Hæld vandet i en gryde og bland sukkeret i
Under svag varme smeltes sukkeret mens der røres
Bring det kog uden at røre og lad det koge to min
Tag gryden af varmen og hæld massen i blenderen mens den kører
Blend til chokoladen er smeltet og massen er glat
Hæld massen i en form som kan tåle at komme i fryseren
Lad det køle af og stil den så i fryseren i en time
Kom så massen i blenderen igen og blend den smidig
Hæld massen tilbage i formen og stil den i fryseren i to timer til den sorbeten er stiv


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?