- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 270 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 5384
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 27, 2009
Hak chokoladen helt fint i en blender
Hæld vandet i en gryde og bland sukkeret i
Under svag varme smeltes sukkeret mens der røres
Bring det kog uden at røre og lad det koge to min
Tag gryden af varmen og hæld massen i blenderen mens den kører
Blend til chokoladen er smeltet og massen er glat
Hæld massen i en form som kan tåle at komme i fryseren
Lad det køle af og stil den så i fryseren i en time
Kom så massen i blenderen igen og blend den smidig
Hæld massen tilbage i formen og stil den i fryseren i to timer til den sorbeten er stiv