- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 95 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 24 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert - Visninger
- 1873
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 26, 2009
- 50 g
- Flødechokolade også med appelsin krokant
- 175 g
- Mørk chokolade også med orange
- 50 g
- Mandler
- 40 g
- Smør, usaltet
- 4 tbsp.
- Flormelis
- 2 tbsp.
- Amaretto-likør
Lav et vandbad og smelt den mørke chokolade sammen med likøren, rør det sammen
Lad smørret smelte sammen med chokolademassen
Hak mandlerne helt fint og rør dem i sammen med flormelisen
Stil massen køligt til den er fast
Rul 24 kugler af massen
Riv den lyse chokolade fint og rul kuglerne i det
Stil trøflerne køligt til de skal serveres
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.