- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 250 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2587
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 28, 2009
Rør gæren ud i vandet. Rør olie og salt i og bland melet i. Ælt dejen godt igennem med en elpisker med dejkroge. Hæld dejen i en skål og læg husholdningsfilm over. Lad den hæve i to timer. Hæld dejen i en smut form/forme og dæk igen med film. Lad det hæve en time. Bag brødet ved 225 grader i 40 minutter. I ovnen placeres en skål med kogt vand under brødet, så det bliver dampet under bagningen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.