- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 140 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 5921
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 19, 2011
- 1 dl
- Sukker (melis)
- 4 dl
- Sødmælk
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 tsk.
- Citronskal, revet
- 4 stk
- Husblas, blade
- 2 tbsp.
- Citronsaft
Læg husblassen i blød i koldt vand.
Riv og pres den økologiske citron.
Kog mælk, fløde og sukker sammen… og tilsæt citronskal og saft.
Si den kogende væske og tilsæt husblassen, som er trykket fri for vand.
Rør det hele godt sammen… og hæld i portionsglas.
Desserten skal stå mindst et par timer i køleskabet.
Server desserten med syltede jordbær eller kirsebærsauce.
Hej Pia, retten bringer gode
Hej Lars. Håber den er ligeså