Citronkylling

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2074
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Skær løget i tynde skiver. Varm olien op i en gryde og svits løgene ved middel varme i nogle minutter. Læg kyllingekødet i gryden og steg det til kyllingebrysterne er gyldne. Bland persille, kyllingefond, honning, saften af en citron og salt og peber i gryden. Lad det hele simre i tyve minutter. Tag kødet op og hold det varmt. Tilsæt majsstivelsen i gryden og jævn saucen. Riv lange strimler af citronskallen og bland det i. Læg kyllingebrysterne på et fad og hæld saucen over. Server retten med eksempelvis lækre nye kartofler.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?