- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 275 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2621
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 29, 2009
- 2 tbsp.
- Citronsaft
- 75 g
- Sukker (melis)
- 1 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 stk
- Æggehvide, pasteuriseret
- 1 1/2 tbsp.
- Citronskal, revet
- 1 1/2 stk
- Husblas, blade
Husblassen lægges i blød i koldt vand. Pisk æggehviderne hvide og luftige. Sukkeret blandes i lidt ad gangen mens der piskes godt. Massen skal blive blank og stiv. Rør citronskal og saft i. Pisk fløden til stiv flødeskum og vend den i æggemassen med en dejskraber. Tag husblassen op ad vandet og tryk vandet fra. Læg det i et vandbad sammen med lidt mousse og smelt den langsomt. Vend det hurtigt i moussen og stil den i køleskabet mindst tre timer.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.