Citronmousse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
275 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
2621
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Citronsaft
75 g
Sukker (melis)
1 1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
2 stk
Æggehvide, pasteuriseret
1 1/2 tbsp.
Citronskal, revet
1 1/2 stk
Husblas, blade

Husblassen lægges i blød i koldt vand. Pisk æggehviderne hvide og luftige. Sukkeret blandes i lidt ad gangen mens der piskes godt. Massen skal blive blank og stiv. Rør citronskal og saft i. Pisk fløden til stiv flødeskum og vend den i æggemassen med en dejskraber. Tag husblassen op ad vandet og tryk vandet fra. Læg det i et vandbad sammen med lidt mousse og smelt den langsomt. Vend det hurtigt i moussen og stil den i køleskabet mindst tre timer.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?