- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 826
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 7, 2010
- 20 g
- rødløg
- 6 stk
- Quorn-filet
- 140 g
- Romaine-salat
- 50 g
- Parmasan
- 200 g
- Tomat
- 8 stk
- Toastbrød
- 150 g
- Kapers
- 1/2 tsk.
- Soya
- 1/2 tsk.
- Sennep
- 200 g
- Creme fraiche 9 %
- 1/2 tsk.
- Sukker
- 1 tsk.
- Karry
Riv parmesanen på et fint rivejern og drys det i 8 ovale bunker på en bageplade med bagepapir. Laget må ikke være for tykt (maks 2 mm), men skal være helt dækkende. Bag de såkaldte touilles i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne – ca 10 min.
Steg derefter Quorn-fileterne på en pande i lidt olie.
I en lille skål blandes lidt sennep og karry under omrøring.
Vend forsigtigt creme fraiche i sammen med soja, sukker, salt og peber.
Vask salaten og tomaterne og skær dem i passende stykker.
Rist brødet, og smør det med karrydressingen. Anret salat, tomat og skiver af Quorn-fileterne samt parmesan-stykkerne oven på den ene skive brød, og læg det andet ovenpå
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.