- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2690
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 6, 2009
- 1 stk
- Hvidkål
- 4 stk
- Gulerødder, fint eller groft revne
- 3 tsk.
- Sukker (melis)
- 2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 2 1/2 dl
- Mayonnaise
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Sennep, dijon
- 1 dl
- Hvidvinseddike
- 1 tsk.
- Spidskommen
Start med at snitte hvidkålen meget fint og riv gulerødderne groft eller skær dem i fine stænger på størrelse med tændstikker. Bland det sammen og stil det i køleskabet. Pisk så dijonsennep, eddike og spidskommen sammen i en marinade. Kålblandingen blandes i marinaden og skal så trække i cirka 30 min, hvor der jævnligt røres rundt i blandingen.
Imens blandes coleslaw-dressingen sammen af creme fraiche, majonæse, salt og peber og sukker – smagen skal være lidt sød. Efter kålblandingen har trukket de cirka 30. min, hældes marinaden fra og kålblandingen blandes i coleslaw-dressingen og vendes rundt lige inden serveringen, så den er frisk.
smager bare perfekt…