Coleslaw salat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2690
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Hvidkål
4 stk
Gulerødder, fint eller groft revne
3 tsk.
Sukker (melis)
2 dl
Creme fraiche 18 %
2 1/2 dl
Mayonnaise
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Sennep, dijon
1 dl
Hvidvinseddike
1 tsk.
Spidskommen

Start med at snitte hvidkålen meget fint og riv gulerødderne groft eller skær dem i fine stænger på størrelse med tændstikker. Bland det sammen og stil det i køleskabet. Pisk så dijonsennep, eddike og spidskommen sammen i en marinade. Kålblandingen blandes i marinaden og skal så trække i cirka 30 min, hvor der jævnligt røres rundt i blandingen.
Imens blandes  coleslaw-dressingen sammen af creme fraiche, majonæse, salt og peber og sukker – smagen skal være lidt sød. Efter kålblandingen har trukket de cirka 30. min, hældes marinaden fra og kålblandingen blandes i coleslaw-dressingen og vendes rundt lige inden serveringen, så den er frisk.


En kommentar

  1. Anonym sagde på september 12, 2010

    smager bare perfekt…

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?