- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 838
- Pris pr. Portion
- 5.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 1, 2013
- 1 kg
- Hvidkål
- 2 stk
- Gulerødder
- 2 stk
- Bladselleri (stænger)
- 80 g
- Mayonnaise
- 2 dl
- Creme fraiche 9 %
- 1 tbsp.
- Sennep, dijon
- 2 tsk.
- Sukker (melis)
Indimellem har vi vel alle et lettere ibrugtaget hvidkålshoved liggende bagerst i køleskabet som bare skriger på at blive opbrugt! Her er en hurtig og let opskrift på Coleslaw. Tjek evt. på KitchenGo.dk den lille videofilm jeg har lavet af kål-projektet her: Coleslaw på KitchenGo
Del hvidkål i mindre stykker og riv det på rivejern.
Gulerødder skrælles og rives ligeledes på rivejern.
Bladselleri skæres i små stykker.
Dressingen røres af creme fraiche, mayonnaise og sennep. Smages til med sukker, salt og peber.
Nem og lige til at gå til….
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.