Cookies m/ kardemomme & hasselnød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Morgenmad / Brunch
Visninger
1306
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Cookies m/ kardemomme & hasselnød

Cookies m/ kardemmome & hasselnød:
Hak chokoladen i midre stykker, læg hasselnødder i en frysepose, pak ind i et viskestykke, og bank posen med en kagerulle, til nødderne er i større og mindre stykker.En nemmere måde end at skulle stå og skære dem i stykker.
Pisk sukker, brun farin, vanillesukker og smør luftigt.Tilsæt ægget. Bland mel, kardemomme, bagepulver og salt, og tilsæt melblandingen lidt af gangen i æggesnapsen,og rør dejen til du har ensartet kagedej. Tilsæt nødder og chokolade, og ælt dejen til en kugle, (tilsæt evt. mere mel, hvis dejen er for klistret).Kom film om dejen og læg på køl i mindst 30 minutter.Tænd for ovnen på ca. 175 grader. Rul dejen, på et melstrøet bord, til en pølse ca. 10 cm lang. Skær dejen i ca. et par cm tykke skiver.Læg dem på  to bageplader med bagepapir, med god mellemrum mellem kagerne, og tryk dem forsigtig med en gaffel. Bages på midterste rille ved 175 grader i 10-12 minutter. Hvis man vil have dem mere sprøde, så giv dem et par minutter mere, men hold øje med de ikke bliver for mørke. Kagerne skal være bløde og lidt seje i midten, og med sprød kant (efter min smag).Lad dem køle af på en rist.
Man kan udelade kardemomme, og evt. tilsætte kanel el. stødt ingefær istedet.
Velbekomme!




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?