- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1957
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 4 tbsp.
- Rasp
- 4 skive(r)
- Emmentaler, 45+
- 4 stk
- Kalveschnitzler
- 4 skive(r)
- Skinke, røget
- 30 g
- Smør, saltet
- 1 stk
- Æg
Kalveschnitzlerne bankes let. En skive skinke lægges på den en halvdel af schnitzlen og en skive ost lægges på den anden side. Fold schnitzlen og hold den sammen med en kødnål. Raspen krydres med salt og peber. Ægget piskes sammen og schnitzlerne vendes i det og herefter i raspen. Smørret varmes op på en pande og bruser af. Steg schnitzlerne cirka seks minutter på hver side til de er lysebrune.
Cordon bleu smager rigtig godt sammen med eksempelvis kartofler eller pasta.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.