Cordon bleu

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1957
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tbsp.
Rasp
4 skive(r)
Emmentaler, 45+
4 stk
Kalveschnitzler
4 skive(r)
Skinke, røget
30 g
Smør, saltet
1 stk
Æg

Kalveschnitzlerne bankes let. En skive skinke lægges på den en halvdel af schnitzlen og en skive ost lægges på den anden side. Fold schnitzlen og hold den sammen med en kødnål. Raspen krydres med salt og peber. Ægget piskes sammen og schnitzlerne vendes i det og herefter i raspen. Smørret varmes op på en pande og bruser af. Steg schnitzlerne cirka seks minutter på hver side til de er lysebrune.
Cordon bleu smager rigtig godt sammen med eksempelvis kartofler eller pasta.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?