- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 40 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3169
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 29, 2009
- 6 dl
- Cornflakes
- 165 g
- Smør, saltet
- 2 stk
- Æg
- 1 1/2 tsk.
- bagepulver
- 150 g
- Hvedemel
- 1 1/2 tsk.
- vanillesukker
- 150 g
- Sukker
- 100 g
- Hvid chokolade
tænd ovnen på 200 grader (hvis varmeluftovn 180 grader)
smelt smøret og lad det køle lidt.
bland de øvrige ingredienser i gryden og bland godt til en tyk dej.
put med en teske dejen i små toppe på en bageplade.
bag kagerne ca 7-10 min til de er brune i kanten.
når de er kolde, smelt chokoladen og smør den i bunden på kagerne. (chokoladen kan undværres)
velbekommen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.