Cowboy-burger

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Høst
Lunch
Natmad
Visninger
1498
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Cowboy-burger

Saftig cowboy-burger  med to slags  rødløg og stærk dijon-mayonnaise.  Bag selv grove burgerboller el. køb dem med fuldkorn.
Ælt oksekød med et fintakket rødløg, hvidløg, chili, timian  og frisk persille og havsalt.
Skær to rødløg i strimler og steg bløde i smør og lidt olie på en pande, med et drys sukker, salt og peber. Kom bøfferne på samme pande og brun bøfferne hurtigt af sammen med de bløde løg, ved medium-høj varme et par minutter på hver side. Kom bøfferne i et ildfast fad, med stegefedtet og strø rigeligt friske rødløgs-ringe over hver bøf.
Kom dem i en forvarmet ovn ved 200 grader og giv dem fem minutter ekstra. Varm  burgerbollerne samtidig.
Rør en god mayonnaise med dijonsennep (må godt være stærkt efter min smag). Smør bollerne med sennepsdressingen og kom bøfferne på, evt med lidt ketchup, eller friske agurker og tomater efter smag.
Server med hjemmelavede fritter. En dejlig hurtig ret til hverdagen, el. når man er sulten for sjov:-)
 
 
 

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?