- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Svær
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
Nytår
Påske - Visninger
- 1555
- Pris pr. Portion
- 4
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 14, 2019
Kog sukker, fløde, mælk, vaniljestang og vaniljekorn op. Lad det trække 5 min., og tag vaniljestangen op. Rør æggeblommerne sammen, og hæld flødeblandingen i. Fordel blandingen i 4-6 ramekinskåle
Stil dem i en bradepande, og hæld kogende vand omkring, der går 2 cm op ad skålenes kanter. Bag dem på midterste ovnrille ved 120 gr. ca. 1 time.
Stil creme brulérne i køleskabet i mindst 3 timer – uden at dække dem til.
Ved serveringen
Drys de iskolde creme bruléer med sukker og brænd dem med en gasbrænder til sukkeret er smeltet og har taget farve. Server straks.
Tips
Cremen må ikke begynde at boble/koge når du bager den. Gør den det så skynd dig at skrue ned for varmen – for muligvis bager din ovn højere end den indstillede temperatur. Den skal have en “glat” overflade.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.