Creme brulee

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
150 minutter
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
139
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den

Creme brulee

Kog sukker, fløde, mælk, vaniljestang og vaniljekorn op. Lad det trække 5 min., og tag vaniljestangen op. Rør æggeblommerne sammen, og hæld flødeblandingen i. Fordel blandingen i 4-6 ramekinskåle

 

Stil dem i en bradepande, og hæld kogende vand omkring, der går 2 cm op ad skålenes kanter. Bag dem på midterste ovnrille ved 120 gr. ca. 1 time.

Stil creme brulérne i køleskabet i mindst 3 timer – uden at dække dem til.

 

Ved serveringen

Drys de iskolde creme bruléer med sukker og brænd dem med en gasbrænder til sukkeret er smeltet og har taget farve. Server straks.

 

Tips

Cremen må ikke begynde at boble/koge når du bager den. Gør den det så skynd dig at skrue ned for varmen – for muligvis bager din ovn højere end den indstillede temperatur. Den skal have en “glat” overflade.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?