- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Nytår - Visninger
- 8785
- Pris pr. Portion
- 12.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 29, 2012
Kog bouillonen op og tilsæt ærterne, lad suppen småsimre i 5-10 minutter.
Mens retten simrer piskes fløden til en let flødeskum.
Suppen blendes, og når du er klar til at servere suppen, anrettes den på en varm dyb tallerken, og den tilsættes med det sammen et par spsk. af din flødeskum og hvorefter du ved bordet foran gæsterne tilsætter 1 dl champagne direkte i deres anrettede suppetallerken.
Retten bruser nu op og du vil modtage folkets hyldest….:-)
Du kan evt. se fremgangsmåden HER på Kithengo.dk
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.