Creme ninon – Fransk ærtesuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Nytår
Visninger
8785
Pris pr. Portion
12.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
350 g
Grønne ærter - friske eller dybfrost
5 dl
hønse eller kalvebouillon
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
4 dl
Hvidvin, mousserende, champagne
Creme ninon – Fransk ærtesuppe

Kog bouillonen op og tilsæt ærterne, lad suppen småsimre i 5-10 minutter.
Mens retten simrer piskes fløden til en let flødeskum.
Suppen blendes, og når du er klar til at servere suppen, anrettes den på en varm dyb tallerken, og den tilsættes med det sammen et par spsk. af din flødeskum og hvorefter du ved bordet foran gæsterne tilsætter 1 dl champagne direkte i deres anrettede suppetallerken.
Retten bruser nu op og du vil modtage folkets hyldest….:-)
Du kan evt. se fremgangsmåden HER på Kithengo.dk



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?