- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Høst
Natmad - Visninger
- 11790
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 10, 2011
- 100 g
- Selleri, rod
- 5 dl
- Vand
- 1 1/2 stk
- Grøntsagsbouillion
- 100 g
- Porrer (det grønne)
- 150 g
- Blomkål
- 150 g
- Kartofler
- 3 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
Lækker cremet suppe, hvor alle grønsager kommer til deres ret.
Rengør knoldselleri, blomkål og kartofler og skær dem småt.
Hæld dem i en gryde sammen med vand og bouillonterninger… kog i 30 minutter.
Rengør imens det grønne af porren og snit den fint.
Blend suppen til den er jævn.
Tilsæt fløde og fintsnittet porrer og lad det koge op… smag til med salt og peber.
Tilsæt evt. kogt kylling i fine strimler.
Server suppen med lækkert brød.
Jeg elsker dette flaesk, og
Ikke at dine spørgsmål har
Jeg pro’vede denne suppe..
Hej Lil