- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1230
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 2 l
- Bouillon, grønsags
- 8 stk
- Tomater
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 stk
- Peberfrugt, grøn
- 2 tbsp.
- Purløg
- 50 g
- Ris, parboiled (løse ris)
- 2 tbsp.
- Solsikkeolie
Løgene skæres i skiver og svitses i opvarmet olie. Skær tomaterne i både og bland dem i løgene. Det skal simre nogle minutter. Ris, lidt salt og peber og snittet peberfrugt blandes i. Bouillonen tilsættes mens den er varm og det hele simrer under låg i tyve minutter. Uden at suppen kommer i kog blandes fløden i mens der røres. Drys med purløg og server.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.