Cremet grønssagssuppe med ris

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1230
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 l
Bouillon, grønsags
8 stk
Tomater
2 stk
Løg eller zittauerløg
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
2 stk
Peberfrugt, grøn
2 tbsp.
Purløg
50 g
Ris, parboiled (løse ris)
2 tbsp.
Solsikkeolie

Løgene skæres i skiver og svitses i opvarmet olie. Skær tomaterne i både og bland dem i løgene. Det skal simre nogle minutter. Ris, lidt salt og peber og snittet peberfrugt blandes i. Bouillonen tilsættes mens den er varm og det hele simrer under låg i tyve minutter. Uden at suppen kommer i kog blandes fløden i mens der røres. Drys med purløg og server.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?