Cremet og mør oksegryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
180 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4028
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
500 g
Oksekød, mellemskært
200 g
Gulerod/gulerødder
2 tsk.
Paprika
3 stk
Løg eller zittauerløg
300 g
Friske champignon
1 1/2 tbsp.
Majsolie
100 g
Tomatpure, koncentreret
4 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
4 dl
Vand
Cremet og mør oksegryde

Rengør grønsagerne. Skær løgene i smalle både, gulerødderne i tykke mønter og champignonerne i tykke skiver.
Varm olien op og brun oksekødet… tilsæt løg og svits til løgene er klare.
Hæld champignon ved og lad dem simre med i ca. 5 minutter.
Nu skal krydderierne i… rør godt og tilsæt tomatpuréen, mens der stadig røres, så alt bliver godt blandet.
Hæld fløde og vand på… og lad simre i 2-2½ time.
Rør jævnligt i gryden og tilsæt mere vand hvis nødvendigt.
Jævn evt. oksegryden med maizena rørt op i en smule koldt vand.
Smag til med salt og peber.
Server med en god kartoffelmos og agurkesalat. Se evt. min opskrift her: https:/agurkesalat-4700/


En kommentar

  1. Sax (not verified) sagde på september 1, 2013

    Hvorfor skal man stå og skære

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?