- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 180 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4028
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 13, 2011
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 500 g
- Oksekød, mellemskært
- 200 g
- Gulerod/gulerødder
- 2 tsk.
- Paprika
- 3 stk
- Løg eller zittauerløg
- 300 g
- Friske champignon
- 1 1/2 tbsp.
- Majsolie
- 100 g
- Tomatpure, koncentreret
- 4 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 4 dl
- Vand
Rengør grønsagerne. Skær løgene i smalle både, gulerødderne i tykke mønter og champignonerne i tykke skiver.
Varm olien op og brun oksekødet… tilsæt løg og svits til løgene er klare.
Hæld champignon ved og lad dem simre med i ca. 5 minutter.
Nu skal krydderierne i… rør godt og tilsæt tomatpuréen, mens der stadig røres, så alt bliver godt blandet.
Hæld fløde og vand på… og lad simre i 2-2½ time.
Rør jævnligt i gryden og tilsæt mere vand hvis nødvendigt.
Jævn evt. oksegryden med maizena rørt op i en smule koldt vand.
Smag til med salt og peber.
Server med en god kartoffelmos og agurkesalat. Se evt. min opskrift her: https:/agurkesalat-4700/
Hvorfor skal man stå og skære