- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 993
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 30, 2020
- 3 stk
- løg
- 3 stk
- Fed hvidløg
- 2 stk
- Bladselleri (stænger)
- 1 stk
- Grillede og syltede peberfrugter (glas)
- 1/2 l
- Fløde
- 1 spsk.
- Sherry eddike
- 75 g
- Parmesan
- 10 skive(r)
- Serano skinke
Denne ret har jeg selv “opfundet” og smager (hvis jeg selv skal sige det – himmelsk!). Den er enkel og ret lige til, og tager ikke super lang tid at lave.
- Snit nu løg, hvidløg, timian og bladselleri fint, og steg forsigtigt af på en pande på semi-høj varme. Når løgene er gennemsigtige tilsættes cherryeddike og massen med de syltede peberfrugter - lad det koge ind, så der ikke er noget væske på panden.
- Tilsæt nu fløde og kog det ind på til en cremet konsistens. Når denne er der smages “cremen” til med salt, peber, fintrevet parmesan og evt. lidt citronsaft.
- Vend nu pastaen sammen med “cremen” fra panden, samt stykker af serano skinke, parmesan flager og hakket basilikum og anret eksempelvis som på billedet herunder
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.