Cremet pastaret med syltede peberfrugter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Visninger
993
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
løg
3 stk
Fed hvidløg
2 stk
Bladselleri (stænger)
1 stk
Grillede og syltede peberfrugter (glas)
1/2 l
Fløde
1 spsk.
Sherry eddike
75 g
Parmesan
10 skive(r)
Serano skinke
Cremet pastaret med syltede peberfrugter

Denne ret har jeg selv “opfundet” og smager (hvis jeg selv skal sige det – himmelsk!). Den er enkel og ret lige til, og tager ikke super lang tid at lave.

  1. Snit nu løg, hvidløg, timian og bladselleri fint, og steg forsigtigt af på en pande på semi-høj varme. Når løgene er gennemsigtige tilsættes cherryeddike og massen med de syltede peberfrugter - lad det koge ind, så der ikke er noget væske på panden.
  2. Tilsæt nu fløde og kog det ind på til en cremet konsistens. Når denne er der smages “cremen” til med salt, peber, fintrevet parmesan og evt. lidt citronsaft.
  3. Vend nu pastaen sammen med “cremen” fra panden, samt stykker af serano skinke, parmesan flager og hakket basilikum og anret eksempelvis som på billedet herunder




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?