- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Hovedret - Visninger
- 1641
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 30, 2020
- 300 g
- Pasta Penne
- 1/2 l
- Fløde
- 5 stk
- Mark champignoner
- 5 stk
- Champignoner
- 3 stk
- Skalotteløg
- 3 stk
- Hvidløg (fed)
- 1 bdt.
- Frisk timian
- 1 spsk.
- Sherry eddike
- 100 g
- Parmesan
Hvis man som jeg elsker svampe, er dette en stensikker vinder. Den er nem at lave, og super velsmagende.
Det er op til en selv, hvilke svampe man bruger. Jeg valgte at gå med almindelige champignoner og mark champignoner.
- Skyld svampe og timian
- Snit svampene fint, og smid dem på en VARM pande med olie.
- Når svampene er begyndt at tage farve, tilsætter du fint hakket timian, skalotteløg og hvidløg og steger det i 2-3 minutter. Tilsæt derefter en god klat smør.
- Tilsæt nu sherry eddike og lad det fordampe i 1 minuts tid. Tilsæt nu en halv liter fløde til panden, og lad det reducerer under jævnlig omrøring.
- Imens fløden reducerer på middel varme, koges en valgfri pasta i saltet vand (Jeg valgte at gå med pasta penne).
- Når fløden og svampende har en lækker cremet konsistens smages den til med salt, citron og peber. Derefter vendes massen sammen med pastaen og serveres med masser af parmesan flager. Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.