- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1716
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 14, 2012
- 1 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1/2 dl
- Mayonnaise
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 stk
- Squash, zucchini
- 1 ml
- Sennep, dijon
- 2 stk
- Fedtreduceret kødpølse
- 1 dl
- Kapers
- 1/4 stk
- Porre i skiver
1. Terne zucchini og hæld kogende vand over dem (ca 1 min).
2. Rør mayonnaise, creme fraiche, sennep, salt og peber og vend zucchini ned i dressingen.
3. Skær peberfrugten i mindre stykker og læg på tallerkenen sammen med porre, kapers og den cremet zucchinisalat. I denne opskrift har jeg brugt en dejlig rosmarinkrydret pølse, men du kan også brug eks. svinemørbrad eller roastbeef.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.