- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 105 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 16 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3007
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 30, 2009
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 450 g
- Hvedemel
- 100 g
- Chokoladeknapper - mørk, hvid
- 25 g
- Bagegær
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 125 g
- Smør, saltet
- 2 1/2 dl
- Vand
- 2 stk
- Æg
Start med at røre gæren ud i vandet og bland så salt, sukker og et æg i. Melet blandes i lidt ad gangen og så skal dejen æltes rigtig godt igennem. Rul så dejen ud til en stor kvadrat og skær det kolde smør i meget tynde skiver. Smørrest skal fordelen på den ene halvdel af dejen og den uden smør foldes over. Rul så dejen ud igen og fold den sammen af tre omgange. Gør det ialt tre gange, på den måde fordeles smørret i dejen. Nu skal du dele dejen i to og rulle hver klump ud i cirkler på cirka 35 cm i diameter. Cirklerne skæres i otte trekanter og chokoladen fordeles på dejen. Trekanterne skal rulles sammen fra den brede ende til den tynde og lægges på en bageplade i cirka en time til efterhævning. Varm ovnen op til 200 grader og pisk det sidste æg sammen. Pensl crossianterne med ægget og bag dem i cirka et kvarter. Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.