Culotte med hvidløg & spinat-brocollisalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Hovedret
Visninger
1208
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Culotte med hvidløg & spinat-brocollisalat

Okseculotte m/ hvidløg & spinat-brocollisalat m/ sennepsdressing
 
Culottesteg: Skær tern i fedtlaget på stegen, prik huller i og fyld med hvidløgsstykker, gnid med rigeligt groft salt og peber. Steg i forvarmet ovn ved 225 grader ca. 15 minutter, sænk varmen til 160 grader og steg videre i ca. 30 minutter. Lad stegen hvile til servering (dæk med staniol).
 
Spinat-brocollisalat: Rens en pose babyspinat, og damp brocolli skåret til små buketter ca. 3 minutter. Bland en dressing af olivenolie balsamico, dijonsennep, honning, revet hvidløgsfed og smag til med salt og peber el. chilipulver.
 
Server med chili-grovfritter el. flødekartofler, og et hjemmebagt flutes.
 
Velbekomme!



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?