- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
 Hovedret
- Visninger
- 1225
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 12, 2011

Okseculotte m/ hvidløg & spinat-brocollisalat m/ sennepsdressing
 
Culottesteg: Skær tern i fedtlaget på stegen, prik huller i og fyld med hvidløgsstykker, gnid med  rigeligt groft salt og peber. Steg i forvarmet ovn ved 225 grader ca. 15  minutter, sænk varmen til 160 grader og steg videre i ca. 30 minutter.  Lad stegen hvile til servering (dæk med staniol).
 
Spinat-brocollisalat: Rens en pose babyspinat, og damp brocolli skåret til små  buketter ca. 3 minutter. Bland en dressing af olivenolie balsamico, dijonsennep, honning, revet hvidløgsfed og  smag til med salt og peber el. chilipulver.
 
Server med chili-grovfritter el. flødekartofler, og et hjemmebagt flutes.
 
Velbekomme!
 
		 
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.