Culottesteg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
2901
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Culottestegens fedtlag snittes i et mønster af tern og snides med salt og friskkværnet peber. Stegen lægges på en rist over en lille bradepande og et stegetermometer sættes i, hvor stegen er tykkest. Brun culottestegen i ti minutter ved 225 grader. Sænk varmen til 160 grader og steg videre i cirka en halv time, til den har en temperatur på mellem 52 og 62 grader afhængig af ønsket farve. Sluk ovnen og lad culottestegen hvile i ovnen med lågen på klem i tyve minutter.
Culottesteg smager godt sammen med eksempelvis hasselbagte kartofler og rødvinssovs.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?