- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2901
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
Culottestegens fedtlag snittes i et mønster af tern og snides med salt og friskkværnet peber. Stegen lægges på en rist over en lille bradepande og et stegetermometer sættes i, hvor stegen er tykkest. Brun culottestegen i ti minutter ved 225 grader. Sænk varmen til 160 grader og steg videre i cirka en halv time, til den har en temperatur på mellem 52 og 62 grader afhængig af ønsket farve. Sluk ovnen og lad culottestegen hvile i ovnen med lågen på klem i tyve minutter.
Culottesteg smager godt sammen med eksempelvis hasselbagte kartofler og rødvinssovs.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.