Cuvette m. hasselback kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7420
Pris pr. Portion
25.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
780 g
cuvette
250 g
Grønne bønner
10 stk
minimajs
1 stk
Hvidløg, fed
6 stk
Cherry tomater
1 kg
Kartofler
2 tbsp.
Solsikkeolie
1 tsk.
Salt, groft
1/2 tsk.
Sambal oelek (chili)
Cuvette m. hasselback kartofler

Cuvetten (57,- på tilbud) og hasselback kartoflerne skal i ovnen på samme tid… så start med at forberede det.
Tag cuvetten ud af køleskabet, 1 times tid før den skal i ovnen.
Rids fedet på kryds og tværs og gnid godt med salt og peber.
Forvarm ovnen til 250 grader.
Skræl kartoflerne og skær riller på tværs.
Placer dem i et ildfast fad, med den skårne side opad.
Pensel med olie og krydr med salt og peber.
Cuvette og kartofler sættes i ovnen i 10 minutter, hvorefter temperaturen sænket til 150 grader.
Steg videre i ca. 40 minutter.
Tag cuvetten ud og lad den hvile tildækket i 20 minutter… her skrues der igen op for varmen til 200 grader, og kartoflerne pensles igen med olie.
Kog i mellemtiden de grønne bønner i 3 minutter.
Skær bønner og minimajs i mundrette stykker og tomaterne i kvarte.
Blend olie, hvidløg, sambal oelek og salt..
Vend grønsagerne med dressingen.
Skær stegen i tynde skiver på tværs af kødtrådende


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?