- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7420
- Pris pr. Portion
- 25.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 23, 2012
- 780 g
- cuvette
- 250 g
- Grønne bønner
- 10 stk
- minimajs
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 6 stk
- Cherry tomater
- 1 kg
- Kartofler
- 2 tbsp.
- Solsikkeolie
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Sambal oelek (chili)
Cuvetten (57,- på tilbud) og hasselback kartoflerne skal i ovnen på samme tid… så start med at forberede det.
Tag cuvetten ud af køleskabet, 1 times tid før den skal i ovnen.
Rids fedet på kryds og tværs og gnid godt med salt og peber.
Forvarm ovnen til 250 grader.
Skræl kartoflerne og skær riller på tværs.
Placer dem i et ildfast fad, med den skårne side opad.
Pensel med olie og krydr med salt og peber.
Cuvette og kartofler sættes i ovnen i 10 minutter, hvorefter temperaturen sænket til 150 grader.
Steg videre i ca. 40 minutter.
Tag cuvetten ud og lad den hvile tildækket i 20 minutter… her skrues der igen op for varmen til 200 grader, og kartoflerne pensles igen med olie.
Kog i mellemtiden de grønne bønner i 3 minutter.
Skær bønner og minimajs i mundrette stykker og tomaterne i kvarte.
Blend olie, hvidløg, sambal oelek og salt..
Vend grønsagerne med dressingen.
Skær stegen i tynde skiver på tværs af kødtrådende
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.