- Forberedelsestid
- 85 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6460
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 28, 2009
Den danske kylling klargøres (der kan være en pose inde i kyllingen, som skal tages ud). Måske skal kyllingen “rengøres” og tørres (køkkenrulle).
Gnid kyllingen indvendig og udvendig med salt og peber. Det skyllede persille, den i skiveskåren citron og knuste hvidløg puttes ind i kyllingen. (Der kan eventuelt lukkes med en tandstikke.)
Pensl kyllingen med olivenolie. Drys eventuelt med et krydderi du holder af f.eks. paprika.
Kyllingen lægges med brystet opad i et ildfast fad. Den brunes i en 240 grader varm ovn i ca. 15 min.
Skru ned for varmen – 200 grader. Efter ca. 60 min. er den færdig. Du kan eventuelt bruge et stege termometer. Kyllingen skal være ca. 80 grader.Tilbehør
Pastasalat
Grønt salat
Brød
Kartofler
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.