Dansk kylling med citron og persille

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
85 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6460
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Den danske kylling klargøres (der kan være en pose inde i kyllingen, som skal tages ud). Måske skal kyllingen “rengøres” og tørres (køkkenrulle).
Gnid kyllingen indvendig og udvendig med salt og peber. Det skyllede persille, den i skiveskåren citron og knuste hvidløg puttes ind i kyllingen. (Der kan eventuelt lukkes med en tandstikke.)
Pensl kyllingen med olivenolie. Drys eventuelt med et krydderi du holder af f.eks. paprika.
Kyllingen lægges med brystet opad i et ildfast fad. Den brunes i en 240 grader varm ovn i ca. 15 min.
Skru ned for varmen – 200 grader. Efter ca. 60 min. er den færdig. Du kan eventuelt bruge et stege termometer. Kyllingen skal være ca. 80 grader.Tilbehør
Pastasalat
Grønt salat
Brød
Kartofler


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?