- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Natmad - Visninger
- 2143
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 28, 2011
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 knsp.
- Salt og peber
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Pizza bund
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- tomatsovs
- 100 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 50 g
- Rød peber, syltede
- 4 skive(r)
- Bacon i skiver, rå
- 1 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
- 200 g
- Kylling, kogt
Deep-pan pizza m/ kylling, bacon & syltet rød peber
Bag en hjemmelavet pizzadej el. køb en pizzadej…(se opskrift på grunddej)
Forbered en tomat-grundsovs og blend den glat (se opskrift).
Brug kyllingerester el. kog kyllingebryst (filet) ca. 10 minutter.
Rul den færdighævede pizzadej ud i en cirkel, så den passer i størrelse med en stegepande.
Steg bacon og rigeligt med løgskiver, hvidløg, og kom kyllingestykker ved. Krydr med oregano chilipulver, og et knips salt. Hæld i et fad og sæt til side.
Tænd ovnen på 250 grader, og beklæd en plade med bagepapir.
Brug samme pande, tilsæt lidt ekstra olivenolie, og kom pizzabunden i den varme stegepande. Smør med tomatsovs og drys med lidt revet ost. Kom kyllingefyldet på og drys med syltet rød peber fra glas, ekstra løgringe, rigeligt revet ost, oregano og lidt olivenolie. Lad pizzaen bage i panden ved medium høj varme ca. 10 minutter, til den puffer op, og bunden er sprød.
Kom pizzaen over på bagepladen og bag videre midt i ovnen ved 250 grader, ca. 10-12 minutter ekstra.
Server med salat ved siden.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.