Deep-pan pizza m/ kylling & bacon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
2143
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
2 knsp.
Salt og peber
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Pizza bund
1 tbsp.
Olivenolie
1 stk
tomatsovs
100 g
Smelteost, revet ost 30+
50 g
Rød peber, syltede
4 skive(r)
Bacon i skiver, rå
1 tsk.
Chili, stødt eller tørret
2 tsk.
Oregano, tørret
200 g
Kylling, kogt
Deep-pan pizza m/ kylling & bacon

Deep-pan pizza m/ kylling, bacon & syltet rød peber

Bag en hjemmelavet pizzadej el. køb en pizzadej…(se opskrift på grunddej)

Forbered en tomat-grundsovs og blend den glat (se opskrift).

Brug kyllingerester el. kog kyllingebryst (filet) ca. 10 minutter.

Rul den færdighævede pizzadej ud i en cirkel, så den passer i størrelse med en stegepande.

Steg bacon og rigeligt med løgskiver, hvidløg, og kom kyllingestykker ved. Krydr med oregano chilipulver, og et knips salt. Hæld i et fad og sæt til side.

Tænd ovnen på 250 grader, og beklæd en plade med bagepapir.

Brug samme pande, tilsæt lidt ekstra olivenolie, og kom pizzabunden i den varme stegepande. Smør med tomatsovs og drys med lidt revet ost. Kom kyllingefyldet på og drys med syltet rød peber fra glas, ekstra løgringe, rigeligt revet ost, oregano og lidt olivenolie. Lad pizzaen bage i panden ved medium høj varme ca. 10 minutter, til den puffer op, og bunden er sprød.

Kom pizzaen over på bagepladen og bag videre midt i ovnen ved 250 grader, ca. 10-12 minutter ekstra.

Server med salat ved siden.

Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?