- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1478
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 7, 2011
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 4 tbsp.
- Majsolie
- 2 stk
- Salt, groft
Gulerodsstænger på grillen:
Skræl gulerødderne og halvver dem. Skær dem i ultra tynde skiver på langs.
Placer gulerødderne i foliebakke bland dem med olie og hvidløg steg det ved direkte varme i nogle minutter, der skal stadigvæk være “bid” i gulerøderne. Drys til sidst med lidt groft salt.
Server “stængerne” som en lille let forret med feta og brød eller som tilbehør til en hovedret.
En dejlig hurtig ret til en lun sommeraften!
Sommerhilsen fra Mona
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.