- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 20 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert - Visninger
- 2768
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 22, 2009
- 6 stk
- Æg
- 125 g
- Hvedemel
- 75 g
- Hvid chokolade
- 1/2 dl
- Likør, orange
- 400 g
- Mørk chokolade også med orange
- 2 dl
- Kaffe, drikkeklar
- 300 g
- Sukker (melis)
- 250 g
- Smør, saltet
Smelt den mørke chokolade i et vandbad
Mens chokoladen stadig er i vandbad røres det sammen med sukker og kaffe
Det bløde smør røres stille og roligt i dejen
Flyt skålen fra vandbadet og rør æggene i et ad gangen
Sigt melet i dejen og vend det rundt sammen med likøren
Læg bagepapir i en lille bradepanden og hæld dejen i
Bag kagen ved 200 grader i en halv time (den vil være klæbrig, når den er færdig)
Dæk kagen til og lad den hvile et døgn i køleskabet
Skær fine små firkanter af kagen
Smelt den hvide chokolade og dekorer kagerne med den
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.