- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1596
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 19, 2009
- 1 kg
- Kartofler
- 50 g
- Smør, saltet
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 bdt.
- Dild, frisk
Kartflerne skylles og fordeles på staniol, efter størrelse omkring 4-6 på hver stykke staniol.
Læg en god klat smør ovenpå, drys med salt og peber, læg et godt lag frisk dild øverst. Staniolen lukkes sammen.
Bages i ovenen ved 200 grader i 1 time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.